Andorra Sostenible us proposa descobrir de manera gratuïta i en exclusivitat aquest nou documental sobre la contaminació plàstica, els seus vincles amb el sector petroquímic i els activistes que lluiten contra aquesta problemàtica arreu del món.

“The Story of Plastic” analitza de prop la crisi de la contaminació plàstica provocada pels humans i les seves conseqüències per a la salut del planeta i les seves persones.
Aquesta pel·lícula de 95 minuts que cobreix 3 continents, il·lustra el desastre que es desenvolupa avui: camps coberts de brossa, muntanyes reals de brossa, rius i mars obstruïts de residus i cels sufocats per emissions tòxiques vinculades a la producció i transformació de plàstics.

“The Story of Plastic” inclou entrevistes a experts i activistes d’aquesta lluita, posant de manifest les nefastes conseqüències de la inundació de plàstic i el moviment global que augmenta en resposta a aquesta contaminació. Amb imatges animades, fragments d’arxius de vídeo de la indústria del 1930 i relats en primera persona de la urgència d’actuar, la pel·lícula explora un problema complex que afecta cada cop més al benestar del planeta i dels seus residents.

El dimecres 8 de juliol, us proposarem una conferència/xerrada post-projecció, per via telemàtica, entorn la generació i gestió de residus plàstics amb agents socio-econòmics d’Andorra.

Más información